250px-Stefan_Hrusca_(1)ŞTEFAN HRUŞCĂ împlineşte astăzi 57 de ani. Vocea sa se identifică  cu perioada Crăciunului, cu colindele..

Aflat în plin turneu naţional de concerte, ne-a destăinuit ce înseamnă pentru el Radio România, publicul şi genul pe care îl interpretează – inegaliabil – de decenii: colindul strămoşesc!

Radio România este radioul care m-a  promovat pentru prima dată;  este un început al meu, un fel de pionierat în ale mediei… pentru că la Radio România am făcut primele înregistrări pe vremea când eram încă la Liceul Pedagogic… mă pregăteam să devin învăţător. Publicul din România  este publicul căruia îi datorez absolut tot!”

Vă invităm să ascultați un interviu realizat în direct de SORINA GOIA în emisiunea OAZA DE MUZICĂ, la Radio România Cultural! Pentru a asculta interviul pe canalul nostru de Youtube – click pe link!

 

 

http://revistamuzicala.radioromaniacultural.ro/wp-content/uploads/2014/12/stefan_hrusca1.jpghttp://revistamuzicala.radioromaniacultural.ro/wp-content/uploads/2014/12/stefan_hrusca1-150x150.jpgRevista MuzicalaInterviuri57 de ani,colinde de Crăciun,interviu cu Ștefan Hrușcă,Oaza de muzica,radio romania cultural,sorina goia
ŞTEFAN HRUŞCĂ împlineşte astăzi 57 de ani. Vocea sa se identifică  cu perioada Crăciunului, cu colindele.. Aflat în plin turneu naţional de concerte, ne-a destăinuit ce înseamnă pentru el Radio România, publicul şi genul pe care îl interpretează - inegaliabil - de decenii: colindul strămoşesc! 'Radio România este radioul care m-a...