01 ONR la Bucharest Music Film Festival - Foto Alexandru DoleaTimp de 8 zile, zeci de mii de bucureșteni s-au delectat cu proiecții cinematografice si concerte in cadrul Bucharest Music Festival, eveniment aflat la cea de-a zecea editie.
Au fost proiectate in aer liber, recunoscute  capodopere internaționale  Insula Fermecată, concerte de la  Metropolitan Opera, iar scena din fata Ateneului Roman, a fost însuflețită de recitalurile muzicienilor de exceptie romani.
Seara trecuta in Piata George Enescu, Orchestra Națională Radio aflată sub bagheta dirijorului Gabriel Bebeșelea a fost in centrul atentie printr-un concert extraordinar.
Sub bagheta tânărului şi apreciatului dirijor, Orchestra Naţională Radio a dedicat seara în special creaţiilor lui Mozart.
Ediția aniversară a festivalului Bucharest Film Festival va fi încheiată duminică, 28 iunie, printr-un concert grandios, susținut de Corul Accoustic dirijat de Daniel Jinga împreună cu Orchestra Simfonică București, condusă de dirijorul Tiberiu Soare.
Despre cum a fost seara trecuta…. Alex Buzică

Revista MuzicalaReportaje
Timp de 8 zile, zeci de mii de bucureșteni s-au delectat cu proiecții cinematografice si concerte in cadrul Bucharest Music Festival, eveniment aflat la cea de-a zecea editie. Au fost proiectate in aer liber, recunoscute  capodopere internaționale  Insula Fermecată, concerte de la  Metropolitan Opera, iar scena din fata Ateneului Roman, a fost însuflețită de...