Pe 23 septembrie, peste o sută de corişti, instrumentişti şi dansatori aflaţi sub emblema Corului Armatei Roşii vin la Sala Palatului din Bucureşti pentru un concert memorabil.

Corul Armatei Roşii invadează BucureştiulCorul Armatei Roşii îşi are sediul în inima Moscovei, în centrul istoric, lângă Piaţa Roşie, la câteva sute de metri de Teatrul Balşoi şi de turnurile Kremlinului. Sub conducerea dirijorului Viktor Eliseev, Corul Armatei Roşii susţine peste 250 de spectacole pe an.

Generalul Viktor Eliseev este dirijorul corului din 1974 şi red armya susţinut show-uri în peste 50 de ţări alături de Corul Armatei Roşii, care este marcă înregistrată în 32 de state.

Red Army Choir are dimensiunea unui ansamblu, cu 350 de membri,printre care se numără solişti, dansatori, muzicieni, coregrafi şi dirijori. În general, pentru spectacolele de peste hotare, Corul Armatei Roşii călătoreşte cu 100 de artişti.


The MVD Academic Ensemble sau Corul Armatei Roşii  a luat fiinţă în 1939 şi a fost ridicat la rang de Academie.

Cu cel mai recent turneu din Franţa, generalul Viktor Eliseev şi trupa sa au încântat peste 100.000 de spectatori, în special la Paris, cu patru concerte sold-out.

 

http://revistamuzicala.radioromaniacultural.ro/wp-content/uploads/2015/07/tim.jpeghttp://revistamuzicala.radioromaniacultural.ro/wp-content/uploads/2015/07/tim-150x150.jpegRevista MuzicalaStiri
Pe 23 septembrie, peste o sută de corişti, instrumentişti şi dansatori aflaţi sub emblema Corului Armatei Roşii vin la Sala Palatului din Bucureşti pentru un concert memorabil. Corul Armatei Roşii îşi are sediul în inima Moscovei, în centrul istoric, lângă Piaţa Roşie, la câteva sute de metri de Teatrul Balşoi şi de turnurile...