11 (1)Spectacolul „Imagine all the people”, concept coregrafic de Gigi Căciuleanu după John Lennon, a fost inclus în topul celor mai bune zece premiere din stagiunea teatrală 2014-2015. Menționăm că este vorba despre un top realizat la nivel național în care găsim creații semnate de Andrei Șerban, Alexandru Dabija, Răzvan Mazilu, Silviu Purcărete.

Imagine all the people, un spectacol de teatru coregrafic de Gigi Căciuleanu, Opera Naţională din Iaşi. Un colaj muzical sub forma unui puzzle alcătuit din frânturi de fraze muzicale provenind din orizonturi cât se poate de diferite: de la John Lennon la Frédérique Chopin, de la muzica folk rusească la cea italiană, de la un moment de musical anglo-saxon la vocea Mariei Tănase; de la Janis Joplin la Piazzola sau de la un „canto flamenco” la un vals din Valparaiso… O poveste despre oameni spusă cu muzică şi gest, care, mai mult decât orice alt spectacol, aşază lumii în care trăim oglinda în faţă.” – Monica Andronescu, critic de teatru.

Premiera spectacolului de teatru coregrafic a6 avut loc pe data de 14 februarie 2015. În luna iunie, Opera Națională Română Iași a fost invitată în cadrul Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu 2015 pentru a participa cu spectacolul „Imagine all the people”, de Gigi Căciuleanu.

http://revistamuzicala.radioromaniacultural.ro/wp-content/uploads/2015/07/6.jpghttp://revistamuzicala.radioromaniacultural.ro/wp-content/uploads/2015/07/6-150x150.jpgRevista MuzicalaStiri
Spectacolul „Imagine all the people”, concept coregrafic de Gigi Căciuleanu după John Lennon, a fost inclus în topul celor mai bune zece premiere din stagiunea teatrală 2014-2015. Menționăm că este vorba despre un top realizat la nivel național în care găsim creații semnate de Andrei Șerban, Alexandru Dabija, Răzvan Mazilu, Silviu Purcărete. „Imagine all the people, un spectacol de teatru...