Giorgi Mshvenieradze, prim solist al Baletului de Stat din Georgia (BEG), a murit înecat într-un lac de acumulare, în care a căzut în timp ce încerca să-și facă un selfie, au informat mass-media locale citate de EFE.

Sursa foto: georgianjournal.ge

Potrivit portalului digital Ambebi, accidentul s-a produs miercuri într-un lac de acumulare aflat în apropiere de localitatea Jadori, la circa 200 de kilometri est de Tbilisi.

Mshvenieradze, 26 de ani, era una din figurile marcante ale corpului de balet georgian BEG, pe care îl conduce celebra balerină Nina Ananiashvili.

‘Este o tragedie pentru companie. Giorgi nu era doar un balerin de excepție, ci și un mare promotor al baletului georgian și o persoană excepțională”, a declarat EFE unul din colegii săi din BEG.

El a subliniat că Mshvenieradze “era foarte puternic din punct de vedere fizic, dar se pare că a fost amețit de cădere, fapt ce l-a împiedicat să-și salveze viața”.

AGERPRES

http://revistamuzicala.radioromaniacultural.ro/wp-content/uploads/2015/08/imageResize7.jpghttp://revistamuzicala.radioromaniacultural.ro/wp-content/uploads/2015/08/imageResize7-150x150.jpgRevista MuzicalaStiri
Giorgi Mshvenieradze, prim solist al Baletului de Stat din Georgia (BEG), a murit înecat într-un lac de acumulare, în care a căzut în timp ce încerca să-și facă un selfie, au informat mass-media locale citate de EFE. Sursa foto: georgianjournal.ge Potrivit portalului digital Ambebi, accidentul s-a produs miercuri într-un lac de...