SONY DSC      În februarie, OPERA COMICĂ PENTRU COPII vă provoacă la… DANS! Dacă zilele de luni şi de marţi sunt dedicate spectacolului de balet „DON QUIJOTE”, serile de vineri revin unui alt balet care s-a bucurat de un mare succes de public: „MINUNIŢĂ şi VRĂJITOAREA”, producţie apreciată în mod deosebit în urmă cu câţiva ani, când a reprezentat instituţia la Festivalul Internaţional al Copiilor din Sibenik – Croaţia.

Micii şi marii spectactori sunt aşadar invitaţi să se bucure în zilele de vineri ale lunii (14, 21, 28 februarie – ora 17.00) de întâmplările pline de haz prin care trece Minuniţă, povestea baletului fiind bazată pe un basm popular românesc.

Regia şi coregrafia este semnată de MIHAI BABUŞKA, artist a cărui carieră a fost puternic marcată de colaborarea cu Opera Naţională Bucureşti, dar şi de cea cu trupa de dans clasic şi contemporan „Fantasio” din Constanţa (creată de Oleg Danovski), în calitate de prim solist. A dansat în toate rolurile majore ale baletului clasic pe scene din ţară şi străinătate, fiind aplaudat în ţări ca Italia, Austria, Germania, Franţa, Olanda, Belgia, SUA, Japonia, Grecia ş.a.

Scenografia spectacolelor este realizată de VIORICA PETROVICI, asistent de coregrafie este CĂTĂLIN CARACAŞ, iar colajul muzical este conceput de ALEXANDRU ISTRATE. În distribuţie îi veţi aplauda pe balerinii OPEREI COMICE PENTRU COPII: Theodora Munteanu, Andreea Soare, Alexandra Corneanu, Alis Gheorghe, Claudia Iagăr, Sabina Chirilă, Mihai Pricope, Andy Ardeleanu, Daniel Manea, Ionuţ Birjovanu, Octavian Iuga, Andrei Dogaru.

http://revistamuzicala.radioromaniacultural.ro/wp-content/uploads/2014/02/Minunita-si-vrajitoarea-41-1024x440.jpghttp://revistamuzicala.radioromaniacultural.ro/wp-content/uploads/2014/02/Minunita-si-vrajitoarea-41-150x150.jpgRevista MuzicalaSpectacoleMINUNIŢĂ şi VRĂJITOAREA,opera comica pentru copii
      În februarie, OPERA COMICĂ PENTRU COPII vă provoacă la... DANS! Dacă zilele de luni şi de marţi sunt dedicate spectacolului de balet „DON QUIJOTE”, serile de vineri revin unui alt balet care s-a bucurat de un mare succes de public: „MINUNIŢĂ şi VRĂJITOAREA”, producţie apreciată în mod deosebit...