-pope-francis-wake-up-albumSuveranul Pontif va lansa, pe 27 noiembrie, un album de muzică rock progresiv, intitulat “Wake Up!”, ce va include 11 melodii în care fragmente din cele mai emoţionante discursuri ale Papei, în diferite limbi, vor fi îmbinate cu imnuri creştine în viziunea unor muzicieni contemporani.

“Pope Francis: Wake Up!”, albumul de debut al Suveranului Pontif, a fost aprobat de Vatican, a anunţat casa europeană de discuri Believe Digital, informează Reuters.

Albumul va fi lansat la nivel internaţional pe 27 noiembrie, iar melodia care dă titlul acestuia – “Wake Up! Go! Go! Forward” – a fost prezentată, în premieră, vineri, pe site-ul publicaţiei de specialitate Rolling Stone, cu prilejul vizitei în SUA a Suveranului Pontif.

Cu detalii George Gîlea

Revista MuzicalaStiri
Suveranul Pontif va lansa, pe 27 noiembrie, un album de muzică rock progresiv, intitulat “Wake Up!”, ce va include 11 melodii în care fragmente din cele mai emoţionante discursuri ale Papei, în diferite limbi, vor fi îmbinate cu imnuri creştine în viziunea unor muzicieni contemporani. “Pope Francis: Wake Up!”, albumul...