Brittany Howard -solista trupei ‘Alabama Shakes’-  a fost desemnată de revista Billboard cea mai dinamică artistă în industria muzicală pe anul 2015, scriu UPI.com și The Hollywood Reporter.

Howard, 27 de ani, va primi distincția la 11 decembrie, cu prilejul ceremoniei anuale a distincțiilor Billboard, ce va avea loc la Cipriani Midtown din New York. Ceremonia va fi difuzată de rețeaua de televiziune Lifetime la 18 decembrie.

Brittany Howard este definiția clară a dinamismului, de la recitalurile sale unice și copleșitoare până la ascensiunea sa meteorică în ultimii patru ani, a transmis joi într-un comunicat Janice Min, copreședintă în cadrul Guggenheim Media, compania care deține revista Billboard. ‘A condus grupul Alabama Shakes spre un an extraordinar și merită din plin această distincție’, a mai adăugat Janice Min.

Anul trecut, distincția a fost acordată artistei și compozitoarei britanice Jessie J.

AGERPRES

http://revistamuzicala.radioromaniacultural.ro/wp-content/uploads/2015/10/imageResize-14.jpghttp://revistamuzicala.radioromaniacultural.ro/wp-content/uploads/2015/10/imageResize-14-150x150.jpgRevista MuzicalaStiri
 Brittany Howard -solista trupei 'Alabama Shakes'-  a fost desemnată de revista Billboard cea mai dinamică artistă în industria muzicală pe anul 2015, scriu UPI.com și The Hollywood Reporter. Howard, 27 de ani, va primi distincția la 11 decembrie, cu prilejul ceremoniei anuale a distincțiilor Billboard, ce va avea loc la...