Cântărețul american Prince preconizează toamna aceasta să susțină în mai multe săli europene o serie de concerte solo, într-o formulă inedită pentru el doar cu acompaniament de pian, relatează online ziarul spaniol El Pais citat de EFE.

Sursa foto: Prince Rogers Nelson / Facebook

Acest turneu solo având la dispoziție doar “un microfon și un pian cu coadă” va debuta la 21 noiembrie la Viena și se va încheia pe 22 decembrie la Bruxelles, scrie cotidianul spaniol care subliniază că Prince a făcut acest anunț în fața unui grup de jurnaliști europeni invitați în weekend la studiourile sale Paisley Park, din SUA.

Artistul care face rar anunțuri oficiale a postat o poză perețelele de socializare în care este văzut stând în fața claviaturii, cu comentariul “presa europeană”. Turneul ar putea avea loc în mai multe orașe din 12 țări: Danemarca, Norvegia, Suedia, Marea Britanie, Olanda, Elveția, Italia, Germania, Franța, Austria, Belgia și Spania.

Prince și-a lansat noul album în septembrie, în care îmbină ritmurile funk cu cele disco, la nici un an după ce scos pe piață două albume simultan. Artistul pop este renumit pentru certurile sale cu industria muzicală și pentru o comunicare bazată pe efectul de surpriză.

În ultimii ani, el și-a luat prin surprindere fanii, anunțând un concert cu câteva ore înainte sau susținând un recital de două ori în aceeași zi.

AGERPRES

http://revistamuzicala.radioromaniacultural.ro/wp-content/uploads/2015/11/imageResize4.jpghttp://revistamuzicala.radioromaniacultural.ro/wp-content/uploads/2015/11/imageResize4-150x150.jpgRevista MuzicalaStiri
Cântărețul american Prince preconizează toamna aceasta să susțină în mai multe săli europene o serie de concerte solo, într-o formulă inedită pentru el doar cu acompaniament de pian, relatează online ziarul spaniol El Pais citat de EFE. Sursa foto: Prince Rogers Nelson / Facebook Acest turneu solo având la dispoziție doar...