Prima trupă feminină de improvizație din România, iELE, va susține, sâmbătă, un spectacol dedicat lui Vlad Țelea, chitarist al trupei “Goodbye to Gravity”, care și-a pierdut viața în incendiul din 30 octombrie, de la clubul Colectiv.

Sursa foto: iELE — IN MEMORIAM COLECTIV / facebook.com

“În urma sa, au rămas o familie extrem de îndurerată și, mai ales, un înger de numai 2 ani și 10 luni, Carina. Toate încasările de la acest spectacol vor fi donate către familia lui Vlad Țelea”, se arată într-un comunicat transmis miercuri AGERPRES de către organizatori.

Spectacolul va avea loc sâmbătă, de la ora 19,00, în Copper’s Pub. Prețul unui bilet este de 30 lei, iar pentru elevi și studenți — 15 lei. Rezervări se pot face la numărul de telefon: 0372 705 933. Cei care nu pot ajunge la spectacol pot face donații în contul RO41INGB0000999900156537, ING București-Monica Telea. 
Trupa iELE a susținut și pe 15 noiembrie, în Club 99 din Capitală, un spectacol de improvizație, fondurile obținute în urma vânzării biletelor fiind destinate victimelor incendiului din club Colectiv.

Înființată în 2014, trupa de “teatru de improvizație la feminin” este compusă din cinci actrițe. Camelia Pintilie face parte din echipa Teatrului Tony Bulandra și a companiei de teatru româno-franceze Compagnie 28. Victoria Răileanu a jucat în seriale TV, în scurtmetraje și în piese de teatru în regia lui Radu Afrim, Eugen Jebeleanu sau Conrad Mericoffer și a regizat spectacolul de teatru-dans “My Isadora”. Delia Riciu este membru fondator al Recul, spațiul dedicat iubitorilor de cultură. Adriana Bordeanu a jucat pe scena Teatrului Bulandra, a Teatrului “Pentru Puțini” și în producția independentă “Ziua în care nu s-a întâmplat nimic”. Julianna Nagy a făcut parte din trupa Obligo și a jucat în regia Clarei Flores, în spectacolele “Totul despre ei” și “Ziua în care nu s-a întâmplat nimic”.

Cei doi chitariști ai formației Goodbye to Gravity, Vlad Țelea și Mihai Alexandru, și-au pierdut viața pe 30 octombrie, în incendiul izbucnit la clubul Colectiv din Capitală, în timpul concertului în care formația lansa albumul “Mantras of War”.

În 2011, Andrei Găluț (voce), împreună cu Mihai Alexandru (chitară), Bogdan Enache (tobe), Vlad Țelea (chitară) și Alex Pascu (bass) au pus bazele unui proiect intitulat Goodbye to Gravity. Primul album al trupei, care poartă de altfel și numele formației, “Goodbye to Gravity”, a fost lansat în 2012.

AGERPRES

http://revistamuzicala.radioromaniacultural.ro/wp-content/uploads/2015/11/imageResize-21.jpghttp://revistamuzicala.radioromaniacultural.ro/wp-content/uploads/2015/11/imageResize-21-150x150.jpgRevista MuzicalaStiri
Prima trupă feminină de improvizație din România, iELE, va susține, sâmbătă, un spectacol dedicat lui Vlad Țelea, chitarist al trupei 'Goodbye to Gravity', care și-a pierdut viața în incendiul din 30 octombrie, de la clubul Colectiv. Sursa foto: iELE — IN MEMORIAM COLECTIV / facebook.com 'În urma sa, au rămas o...