Rihanna și-a lansat, miercuri, prin surprindere, noul său album intitulat ‘ANTI’, al 8-lea din carieră și prima sa producție discografică după ‘Unapologetic’, care a apărut în 2012, relatează EFE.

Sursa foto: facebook.com/rihanna

‘ANTI’, care cuprinde 13 piese, poate fi ascultat online și descărcat de pe platforma digitală Tidal timp de o săptămână exclusiv, în timp ce o versiune ‘deluxe’ a albumului va fi pusă în vânzare vineri, 29 ianuarie, a informat publicația de specialitate Rolling Stone.

Lansarea prin surprindere a noului album a fost precedată miercuri de apariția primului extras single, ‘Work’.
Totodată, site-ul oficial al artistei, născută în 1988, în Barbados, a publicat opt scurte videoclipuri ca material adițional la ‘ANTI’. Piese precum ‘Woo’, ‘Kiss It Better’, ‘Desperado’, ‘Needed Me’ sau ‘Never Ending’ fac parte printre altele din acest nou album semnat Rihanna.

 

‘ANTI’ cuprinde de asemenea colaborările Rihannei cu alți artiști ca SZA (‘Consideration’) și Drake (‘Work’) și o nouă versiune a piesei cântate de trupa australiană de rock Tame Impala (‘Same Ol’ Mistakes’).

La 26 februarie, Rihanna își începe la San Diego (SUA) turneul ‘ANTI World Tour’, cu care va străbate mare parte din teritoriul SUA și unele țări europene ca Olanda, Marea Britanie, Germania, Italia sau Franța în august 2016.

AGERPRES

http://revistamuzicala.radioromaniacultural.ro/wp-content/uploads/2016/01/imageResize-110.jpghttp://revistamuzicala.radioromaniacultural.ro/wp-content/uploads/2016/01/imageResize-110-150x150.jpgRevista MuzicalaStiri
Rihanna și-a lansat, miercuri, prin surprindere, noul său album intitulat 'ANTI', al 8-lea din carieră și prima sa producție discografică după 'Unapologetic', care a apărut în 2012, relatează EFE. Sursa foto: facebook.com/rihanna 'ANTI', care cuprinde 13 piese, poate fi ascultat online și descărcat de pe platforma digitală Tidal timp de o...