Numeroși artiști, nominalizați la diferite categorii, vor cânta în duet la ceremonia Grammy Awards, care va avea loc la 15 februarie. Astfel, pe scena galei organizate în Los Angeles vor susține recitaluri pop-starul britanic Ellie Goulding și cântăreața de R&B Andra Day, nominalizate ambele la categorii diferite, relatează EFE.

Un alt duet insolit va fi cel al cântărețului de country Sam Hunt, nominalizat la categoria de revelație a anului, și Carrie Underwood, vedeta incontestabilă a acestui gen tip american. Ghitaristul britanic James Bay și americanca Tori Kelly vor cânta și ei împreună pe scena premiilor Grammy, în condițiile în care sunt rivali la categoria de revelație a anului.

Academia de Înregistrare (The National Academy of Recording Arts & Sciences, NARAS) a anunțat miercuri componența duetelor și câteva nume de celebrități care vor cânta împreună la ceremonia Grammy Awards, precum Kendrick Lamar, care conduce în cursa nominalizărilor, și diva britanică Adele, al cărei ultim album se bucură de un succes fenomenal, dar care a fost lansat prea târziu pentru a intra în competiția premiilor Grammy.

Gala premiilor Grammy, difuzate la televiziune, sunt un prilej pentru artiști de a se face remarcați și de a susține performanțe exclusive. Astfel, ceremonia din 2015 l-a pus în valoare pe cântărețul de soul Sam Smith sau pe vedeta de R&B, Mary J. Blige.

AGERPRES

http://revistamuzicala.radioromaniacultural.ro/wp-content/uploads/2016/01/imageResize14.jpghttp://revistamuzicala.radioromaniacultural.ro/wp-content/uploads/2016/01/imageResize14-150x150.jpgRevista MuzicalaStiri
Numeroși artiști, nominalizați la diferite categorii, vor cânta în duet la ceremonia Grammy Awards, care va avea loc la 15 februarie. Astfel, pe scena galei organizate în Los Angeles vor susține recitaluri pop-starul britanic Ellie Goulding și cântăreața de R&B Andra Day, nominalizate ambele la categorii diferite, relatează EFE. Un...