Aniversare Mandeal la RRC 70Interviu realizat de Sorina Goia, 26 martie 2016
Pentru că suntem la nivelul filozofic al întregii dumneavoastră activităţi, întorcându-ne asupra deceniilor de la filarmonica bucureşteană, puteţi spune că această relaţie a dumneavoastră a fost cea mai mare iubire şi cea mai mare durere, poate ?
 
Da, e bine spus, cum aţi formulat. În sensul în care există dureri pe care nu le uiţi, este la fel ca şi atunci când îţi mor părinţii, adică sunt lucruri ireparabile şi care (prin timp) nu se şterg din păcate, ba dimpotrivă se adâncesc.
O mare durere nu se estompează cu timpul, cred eu. Dimpotrivă. Undeva se aşterne, în profunzimea fibrelor tale de care nu mai scapi; face parte din tine şi o duci până la moarte.
Acesta este tipul de durere care m-a însoţit din momentul rupturii cu Filarmonica „George Enescu”.
http://revistamuzicala.radioromaniacultural.ro/wp-content/uploads/2016/04/Banner-Mandeal2.jpghttp://revistamuzicala.radioromaniacultural.ro/wp-content/uploads/2016/04/Banner-Mandeal2-150x150.jpgRevista MuzicalaInterviuri
Interviu realizat de Sorina Goia, 26 martie 2016 Pentru că suntem la nivelul filozofic al întregii dumneavoastră activităţi, întorcându-ne asupra deceniilor de la filarmonica bucureşteană, puteţi spune că această relaţie a dumneavoastră a fost cea mai mare iubire şi cea mai mare durere, poate ?   Da, e bine spus, cum aţi...