Omer-Klein2Miercuri, 13 noiembrie, ora 20.00, Green Hours în colaborare cu ArCuB, organizează un concert de jazz susţinut de pianistul Omer Klein, la Sala ArCuB (Str. Batişte Nr. 14).

Omer Klein s-a impus pe scenele new yorkeze și ale marilor capitale europene printr-o remarcabilă autenticitate şi o inspiraţie ce pare inepuizabilă. Pianist virtuoz şi compozitor prolific, Omer Klein creează o combinaţie fascinantă de jazz cu muzică tradiţională israeliană şi nord-africană. A colaborat, printre alții, cu Johnathan Blake, Marc Guiliana, Avishai Cohen, Eric McPherson etc.
Omer Klein – un muzician ca o călătorie.
Omer Klein pian …o incursiune în lumea lui muzicală, cu influenţe înrădăcinate în cultura israeliană, înfrunzite în coolnes-ul pieţei americane de jazz şi ramificate în contact cu melosul şi cultura europeană. Impreună înseamnă un sound de care nu te poţi sătura. Pe care vrei sa-l iei cu tine în maşină, în metrou, în autobuz, în avion, în plimbările mînă-n mînă prin parc.
Omer Klein – solo piano: pentru iubitori ai muzicii bune, pentru connaisseuri de jazz, pentru dornici de frumos.
Omer Klein, o surpriză atît pentru cei care l-au ascultat în trio, în precedentele două dăţi în care Green Hours l-a invitat în România, cît şi pentru cei care-l vor vedea acum, pentru prima oară.
L-ați aplaudat în 2010 la Green Hours INTERNATIONAL JAZZ Fest, cu trio-ul care-i purta numele și la ediția TIFF din 2013, cînd s-a alăturat lui Gilad Abro și Amir Bresler. Nu ratați ocazia de a-l aplauda și pe scena ArCuB, pe 13 noiembrie.
Un concert de pian pe care publicul prezent nu-l va uita curînd: OMER KLEIN Piano Concerto.

Biletele pot fi achiziţionate de la Casa de Bilete ArCuB (Str. Batişte Nr. 14), online pe bilete.arcub.ro şi www.bilete.ro, în oficiile Poştei Române, în Magazinele Inmedio (semnalizate Bilete.ro), în Magazinele Germanos, în Magazinul Andante (Bulevardul Mihail Kogalniceanu nr. 47) şi la Green Hours (Calea Victoriei nr.120).
Preţ: 35,00 lei (Categoria I) şi de 26,50 lei (Categoria II). Elevii şi studenţii, care se prezintă la Casa de bilete ArCuB cu legitimaţiile, pot achiziţiona bilete la preţul de 15,90 lei.

http://revistamuzicala.radioromaniacultural.ro/wp-content/uploads/2013/11/Omer-Klein2.jpghttp://revistamuzicala.radioromaniacultural.ro/wp-content/uploads/2013/11/Omer-Klein2-150x150.jpggiaConcerteconcert omer klein
Miercuri, 13 noiembrie, ora 20.00, Green Hours în colaborare cu ArCuB, organizează un concert de jazz susţinut de pianistul Omer Klein, la Sala ArCuB (Str. Batişte Nr. 14). Omer Klein s-a impus pe scenele new yorkeze și ale marilor capitale europene printr-o remarcabilă autenticitate şi o inspiraţie ce pare inepuizabilă....