AFIS Matei Varga 31 mai micaApreciat peste hotare ca unul dintre cei mai mari pianişti români ai momentului, considerat de presa internaţională ca un continuator al tradiţiei stabilite de artişti de renume ca Dinu Lipatti sau Radu Lupu, MATEI VARGA este invitat marţi, 31 mai (19.00) la Sala Radio, unde va prezenta o SEARĂ BEETHOVEN!

Artistul român a fost aplaudat în prestigioase săli din lume, ca: Avery Fisher Hall şi Carnegie Hall (New York), Konzerthaus (Berlin), Auditorium du Louvre, Salle Gaveau si Salle Cortot (Paris), Teatrul Regal (Stockholm), Palau de la Música (Barcelona), Casals Hall (Tokyo) s.a. La Sala Radio, Matei Varga va susţine la finalul lunii mai un recital cu trei dintre cele 32 de sonate pentru pian compuse de Beethoven: Sonata pentru pian nr. 30 în mi major, Sonata pentru pian nr. 31 în la bemol major, Sonata pentru pian nr. 32 în do minor.

Revista MuzicalaComunicatebeethoven,matei,seara,varga
Apreciat peste hotare ca unul dintre cei mai mari pianişti români ai momentului, considerat de presa internaţională ca un continuator al tradiţiei stabilite de artişti de renume ca Dinu Lipatti sau Radu Lupu, MATEI VARGA este invitat marţi, 31 mai (19.00) la Sala Radio, unde va prezenta o SEARĂ BEETHOVEN! Artistul...