Raze de Soare 1Formaţia Raze de Soare concertează în data de 5 iulie, ora 19.00, în cadrul vernisajului expoziţiei „AJNHAJT CLUB“ din spaţiul frei_raum Q21 al MuseumsQuartier din Viena.

 Expoziţia tematizează diferite aspecte ale subiectului „muncitori temporari în Austria“ şi este expusă până pe 4 septembrie, reunind instalaţii, lucrări foto şi video, sculpturi. Curatorul expoziţiei este Bogomir Doringer. „AJNHAJT CLUB“ este organizat de MuseumsQuartier în cooperare cu Fondul de Integrare din Austria / Österreichischer Integrationsfond (ÖIF) şi Ministerul Federal pentru Europa, Integrare şi Relaţii Externe al Republicii Austria, cu sprijinul Institutului Cultural Român de la Viena pentru concertul formaţiei Raze de Soare (Ion Dumitrescu și Cosima Opârtan).

Revista MuzicalaComunicateconcert,formatia,raze de soare,Viena
Formaţia Raze de Soare concertează în data de 5 iulie, ora 19.00, în cadrul vernisajului expoziţiei „AJNHAJT CLUB“ din spaţiul frei_raum Q21 al MuseumsQuartier din Viena.  Expoziţia tematizează diferite aspecte ale subiectului „muncitori temporari în Austria“ şi este expusă până pe 4 septembrie, reunind instalaţii, lucrări foto şi video, sculpturi....