Cor Copii Radio_Photo 1Corul de Copii Radio, condus de dirijorul Voicu Popescu, va concerta pe 6 și 7 iulie ca invitat special în cadrul Festivalului – Concurs Coral Internațional pentru Tineret Gavriil Musicescu de la Iași. O experiență inedită și un concept unic în România, festivalul, ajuns la ediția a IV-a în acest an, se va desfășura în perioada 1 – 7 iulie 2016 și va aduce în fața publicului peste 30 de coruri de renume internațional, jurizate de specialiști din România, Grecia, Italia, Ucraina și Republica Moldova.

Corul de Copii al Radiodifuziunii va susține două recitaluri în programul festivalului. În calitate de invitat special al secțiunii de concurs Cantus Mundi, corul va cânta în concertul extraordinar programat pe 6 iulie 2016, ora 19.00, în fața Palatului Culturii din Iași, alături de Corul Național de Cameră Madrigal și de Paula Seling. Gala festivalului, care va avea pe loc pe 7 iulie, ora 19.00, la Teatrul Naţional Vasile Alecsandri din Iași, va aduce din nou pe scenă formația de copii a radioului public, într-un spectacol transmis în direct de TVR Iași și TVR+.

Revista MuzicalaComunicateconcurs,corul de copii radio,festivalul,gavriil,musicescu,tineret
Corul de Copii Radio, condus de dirijorul Voicu Popescu, va concerta pe 6 și 7 iulie ca invitat special în cadrul Festivalului – Concurs Coral Internațional pentru Tineret Gavriil Musicescu de la Iași. O experiență inedită și un concept unic în România, festivalul, ajuns la ediția a IV-a în...