martisor

Institutul Cultural Român Mihai Eminescu la Chişinău în parteneriat cu Filarmonica Naţională Serghei Lunchevici continuă seria de concerte inedite „Cântați cu noi” ale formaţiei Millenium. Concertele sunt fi de tip interactiv şi presupun un dialog activ între artiști și spectatori.

„Mai regină decât floarea doar femeia poate fi”, cea de-a doua temă muzicală a proiectului va fi prezentă în concertele din 4 martie, ora 16.00 la Centrul Raional de Cultură „A. Suruceanu” din Orhei şi 10 martie, ora 19.00 în Sala Mare a Filarmonicii Naţionale „Serghei Lunchievici”.

Formaţia Millenium este una dintre cele mai cunoscute şi apreciate formaţii de ethno-folk-jazz din spaţiul românesc. Membrii grupului sunt artişti consacraţi a căror măestrie a fost certificată de numeroasele premii internaţionale şi naţionale obţinute încă de la înfiinţare. Muzica formaţiei Millenium are o sonoritate unică, reprezentând fuziunea dintre ethno, jazz, rock şi folk. Trupa este recunoscută pentru calitatea ireproşabilă a interpretărilor live şi pentru aprecierea de care se bucură mai ales în răndurile publicului tânăr. De aici vine şi ideea iniţierii acestui proiect  pentru tineret ce presupune 6 concerte tematice cu un program muzical select, care se va desfăşura la Filarmonica Naţională „Serghei Lunchievici” din Chişinău şi pe teritoriul Republicii Moldova pe parcursul anului 2014.

http://revistamuzicala.radioromaniacultural.ro/wp-content/uploads/2014/03/milenium-A3.jpghttp://revistamuzicala.radioromaniacultural.ro/wp-content/uploads/2014/03/milenium-A3-150x150.jpgRevista MuzicalaConcerteicr chisinau,millenium
Institutul Cultural Român Mihai Eminescu la Chişinău în parteneriat cu Filarmonica Naţională Serghei Lunchevici continuă seria de concerte inedite „Cântați cu noi” ale formaţiei Millenium. Concertele sunt fi de tip interactiv şi presupun un dialog activ între artiști și spectatori. „Mai regină decât floarea doar femeia poate fi...”, cea de-a doua...