downloadRadio România Cultural (RRC) pune la dispoziția ascultătorilor un număr de telefon la care pot suna pentru a fi la curent cu cele mai importante evenimente culturale.

Persoanele interesate trebuie să sune la la 031 504 04 54, număr cu tarif normal, și vor asculta în direct programele Radio România Cultural, care pot fi ascultate și pe frecvențele RRC (101.3, în București),  dar și online, pe www.radioromaniacultural.ro.

Radio România Cultural este singurul post cultural naţional de radio, în FM. Pe frecvenţele Radio România Cultural şi online, ascultătorii pot fi la curent cu evenimentele culturale din toate zonele artelor: film, teatru, literatură, muzică, arte plastice, dans etc. Marile nume ale culturii naționale și universale sunt invitate zilnic la Radio România Cultural pentru dezbateri speciale legate de subiectele “fierbinți” ale acestui domeniu cu adevărat special. Formatul muzical al Radio România Cultural este “Modern AC”.

Radio România Cultural este, de asemenea, cea mai mare scenă a țării. Sunt difuzate concerte speciale, transmise principalele gale anuale din domeniul culturii și teatru radiofonic – înregistrări noi sau din Fonoteca de Aur a Radioului.

 

 

 

http://revistamuzicala.radioromaniacultural.ro/wp-content/uploads/2016/09/download2.jpghttp://revistamuzicala.radioromaniacultural.ro/wp-content/uploads/2016/09/download2-150x136.jpgRevista MuzicalaComunicate
Radio România Cultural (RRC) pune la dispoziția ascultătorilor un număr de telefon la care pot suna pentru a fi la curent cu cele mai importante evenimente culturale. Persoanele interesate trebuie să sune la la 031 504 04 54, număr cu tarif normal, și vor asculta în direct programele Radio România...