La Craiova, în cadrul celei de a 3-a ediţii a Festivalului de Performance Poetry, se lansează o limbă fictivă printr-un concert-performance experimental pentru care spectatorii sunt invitaţi să semneze la intrare un acord de uitare.
Festivalul de Performance Poetry, Ediţia a 3-a, Craiova
prezintă
 
Sâmbătă 12 noiembrie, ora 20:30
Club Arcade 
 

PHL4U24GET

 
afisRelaţii sonore de unică folosinţă 
pentru lansarea unei limbi fictive 
cu termen foarte limitat de valabilitate
 
cu 
 
Irinel Anghel – voce, performance
Bogdan Frigioiu – chitară electrică
 
PHL4U24GET va dispărea în clipa următoare folosirii ei. Este o limbă pe care o poţi auzi o singură dată pentru a o uita. 
Posthumanlanguageforyoutoforget devine astfel un cadou de ne-fixare din partea celor doi artişti oferit într-un concert-performance experimental publicului ce va fi invitat să semneze la intrare acorduri de uitare pentru tot ceea ce vor auzi şi trăi în seara de 12 noiembrie. Conceptul ii apartine lui Irinel Anghel ale cărei gânduri şi acţiuni se îndreaptă către arta vie, a prezentului, arta-experienţă cu care, dacă o ratezi, nu te mai întâlneşti.
<Termenul foarte limitat de valabilitate apare la artişti care caută şi propun mereu alte experienţe, aceasta fiind o condiţie a ne-domesticirii, a ne-disciplinării imaginaţiei lor> (Irinel Anghel)
Organizator: Casa de Cultură Traian Demetrescu
http://revistamuzicala.radioromaniacultural.ro/wp-content/uploads/2016/11/afis.jpghttp://revistamuzicala.radioromaniacultural.ro/wp-content/uploads/2016/11/afis-150x150.jpgRevista MuzicalaComunicateBogdan Frigioiu,irinel anghel,PHL4U24GET,Relaţii sonore de unică folosinţă pentru lansarea unei limbi fictive cu termen foarte limitat de valabilitate
La Craiova, în cadrul celei de a 3-a ediţii a Festivalului de Performance Poetry, se lansează o limbă fictivă printr-un concert-performance experimental pentru care spectatorii sunt invitaţi să semneze la intrare un acord de uitare. Festivalul de Performance Poetry, Ediţia a 3-a, Craiova prezintă   Sâmbătă 12 noiembrie, ora 20:30 Club Arcade    PHL4U24GET   Relaţii sonore de unică folosinţă  pentru lansarea...