unnamedÎn toamna anului 2011, avea loc primul concert oficial Sebastian Spanache Trio, mai exact, în data de 17 decembrie, în sala de spectacole a Colegiului Național de Artă Ion Vidu’. De atunci, au trecut 5 ani, plini de evenimente pentru trio-ul timișorean. Lansări de albume sau DVD, mulți kilometri parcurși, peste 80 de concerte, premii câștigate și multe altele.

 
În același timp, acest eveniment aniversar este și un concert – preview a ceea ce va fi noul material discografic semnat SS3. Artiștii vor prezenta piese de pe următorul album, The Furnace, un album care prezintă o suită în 5 părți și care va fi lansat în 2017, dar și cele mai cunoscute lucrări de pe cele două albume, HUMANIZED și A Pasha’s Abstinence.
Ce înseamnă acesti 5 ani, foarte pe scurt?  Aproximativ 40.000 km parcurși (circumferința pământului la ecuator), 81 de concerte, 2 albume și un DVD.
Sebastian Spanache și Radu Pieloiu sunt premianții premiilor Timișoara Jazz Awards, oferite în cadrul Timișoara Jazz Festival, eveniment organizat de Fundația Culturală Jazz Banat, primind trofeul pentru‘Pianistul Anului’, respectiv ‘Bateristul Anului’.
Cei 5 ani de activitate vor fi sărbătoriți la cafeneaua D’arc,  recitalul fiind programat să înceapă la ora 20:00, miercuri, 7 decembrie 2016, intrarea fiind liberă.

 

http://revistamuzicala.radioromaniacultural.ro/wp-content/uploads/2016/12/unnamed.jpghttp://revistamuzicala.radioromaniacultural.ro/wp-content/uploads/2016/12/unnamed-150x150.jpgRevista MuzicalaComunicate5 ani,concert aniversar,Sebastian Spanache Trio
În toamna anului 2011, avea loc primul concert oficial Sebastian Spanache Trio, mai exact, în data de 17 decembrie, în sala de spectacole a Colegiului Național de Artă ‘Ion Vidu’. De atunci, au trecut 5 ani, plini de evenimente pentru trio-ul timișorean. Lansări de albume sau DVD, mulți kilometri...