ana-pascu2Ana Pascu, personalitate marcantă a sportului este invitata emisiunii Music Show de sâmbătă 15 martie 2014, de la ora 22,30. În întâlnirea moderată de Sebastian Crăciun veţi putea descoperi alte faţete ale celei care a excelat şi a condus destinele unui sport înrudit cu arta – scrima.

Întrebările dumneavoastră sunt aşteptate la nr. de tel. 021-311.12.40 sau 021-319.05.05, iar cei care aleg sa ne urmărească din faţa calculatorului, pe site-ul www.radioromaniacultural.ro, pot să deschidă şi pagina noastră de facebook: Music Show şi acolo pot să ne scrie, iar cele mai interesante întrebări vor fi premiate.

Ana Pascu, ca floretistă a obţinut 7 medalii la Campionatele Mondiale, dintre care una de aur la Havana în 1969 şi este dublu medaliată cu bronz la olimpiadă – Mexico ’68 şi Munchen ’72. Apoi a condus destinele scrimei româneşti şi a sportului mondial fiind din 1982 Preşedinte al Federaţiei Române de Scrimă, din anul 2004 Vice-preşedinte al Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, an în care a devenit şi Vice-preşedinte al Federaţiei Internaţionale de Scrimă.

Ana Pascu este doctor în educaţie fizică şi sport, Doctor Honoris Causa al Universităţii “Vasile Goldiş”, iar pentru performanţele sale a primit mai multe distincţii printre care Ordinul Meritul Sportiv clasa I, Ordinul Naţional de Merit în Grad de Ofiţer (în anul 2000)  şi Ordinul Naţional de Merit în Grad de Comandor (în anul 2012).

Sâmbătă 15 martie, de la ora 22,30, numai la Radio România Cultural veţi afla totul despre una dintre cele mai apreciate personalităţi ale sportului mondial, despre omul, performerul şi iubitorul de muzică Ana Pascu, într-un talk-show moderat de Sebastian Crăciun.

Revista MuzicalaEmisiuniAna Pascu,music show,radio romania cultural,sâmbătă 15 martie 2014
                Ana Pascu, personalitate marcantă a sportului este invitata emisiunii Music Show de sâmbătă 15 martie 2014, de la ora 22,30. În întâlnirea moderată de Sebastian Crăciun veţi putea descoperi alte faţete ale celei care a excelat şi a condus destinele unui sport...