Teatrul STELA POPESCU organizează casting (balet – fete și băieți) pentru spectacolul „Harap Alb”, care va intra în repertoriu în stagiunea curentă. Prima reprezentație va avea loc la 18 februarie 2017. 

Castingul se adresează persoanelor cu pregătire în dansul clasic, iar proba constă în interpretarea unui moment solo de 3 minute, maximum. Persoanele interesate trebuie să îndeplinească urmatoarele condiții: să fie pasionate de arta spectacolului;  să dețină un portofoliu care să le ateste pregătirea profesională; vârsta minimă 18 ani.

Balerinii selectați vor fi contactați în vederea participării la proba practică, aceasta urmând să aibă loc la Palatul Național al Copiilor în data de 23 ianuarie, de la ora 11:30.

Pentru înscrieri, vă rugăm trimiteți CV și 3 fotografii, la adresa de e-mail: teatrulstelapopescu@gmail.com , până la data de 19 ianuarie.

Revista MuzicalaStiri
Teatrul STELA POPESCU organizează casting (balet - fete și băieți) pentru spectacolul „Harap Alb”, care va intra în repertoriu în stagiunea curentă. Prima reprezentație va avea loc la 18 februarie 2017. Castingul se adresează persoanelor cu pregătire în dansul clasic, iar proba constă în interpretarea unui moment solo de 3 minute,...