Horia Mihail PianulCalator Foto VirgiOprina

În direct în FM, dar şi audio-video pe site-ul www.romania-muzical.ro, emisiunea Interviurile Radio România Muzical îl are protagonist marţi, 18 martie, între 19:30 şi 21:00, pe pianistul Horia Mihail. Înregistrarea video a emisiunii realizate de Ioana Marghita va fi ulterior postată pe site-ul www.romania-muzical.ro şi pe contul youtube Radio România Muzical.

 

Horia Mihail, solist concertist al Orchestrelor şi Corurilor Radio din 2009, se pregăteşte pentru a patra ediţie a turneului Pianul călător, ce va debuta în 21 martie la Tulcea şi se va încheia în 14 mai la Chişinău. Horia Mihail, unul dintre cele mai importante nume de muzicieni care activează în România timpurilor noastre, s-a impus în atenţia publicului larg din întreaga ţară graţie turneelor din ultimii ani, în care a apărut fie ca protagonist, fie ca partener al altor muzicieni: Pianul călător, Flautul de aur (cu Ion Bogdan Ştefănescu), Duelul viorilor (cu Gabriel Croitoru şi Liviu Prunaru), Vioara lui Enescu la sate (cu Gabriel Croitoru). Toate turneele sale au avut ca idee centrală promovarea muzicii clasice în România, mai ales în acele locuri unde publicul are cu dificultate acces la muzica clasică de calitate.

 

Revista MuzicalaEmisiuni18 martie,Horia Mihail,Interviurile Radio România Muzica,Ioana Marghita,marţi
În direct în FM, dar şi audio-video pe site-ul www.romania-muzical.ro, emisiunea Interviurile Radio România Muzical îl are protagonist marţi, 18 martie, între 19:30 şi 21:00, pe pianistul Horia Mihail. Înregistrarea video a emisiunii realizate de Ioana Marghita va fi ulterior postată pe site-ul www.romania-muzical.ro şi pe contul youtube Radio...