Sâmbătă 24 Iunie incepând cu ora 19:00 , la sala Radio din Bucuresti , TRAFFIC STRINGS vă invită sa audiați concertul Tango Aficionado

Acest  concert va cuprinde un  frumos buchet de tangouri argentiniene autentice  care vor fi cantate intr-o formă instrumentală inovatoare. Este cu sigurantă o surpriză atunci când orchestrația pentru muzica de tango presupune folosirea naiului la care se adaugă cvintetul de coarde, acordeonul, pianul si pe alocuri instrumente de percuție.

Piesele vor fi cântate de catre TRAFFIC STRINGS, ca de obicei ,  sub forma unor aranjamente speciale . Pigmentate in permanență cu efecte  de  pizzicato, glissando, ricochée , tambour etc…, acestea necesita abilitati care sfidează normalul cu care suntem obisnuiti cand e vorba de instrumentele caracteristice muzicii clasice.

24 Iunie este alegerea perfectă pentru pasionații de Tango cât si pentru toti iubitorii de muzică bună in general deoarece TRAFFIC STRINGS vă va transfera o stare de bine iar viaţa va fi mai frumoasă deoarece veţi dobândi mai multă bucurie şi speranţă .

Cu siguranta va fi o seara de care va veti aduce aminte .

 

“Muzicienii grupului TRAFFIC STRINGS cântă cu emoţie şi virtuozitate, găsind expresia veritabilă fiecarui gen muzical pe care il abordeaza . Folosind aranjamente muzicale inovatoare, dar fidele in seva compoziţilor originale, TRAFFIC STRINGS şi-au gasit un stil de interpretare unic si in acelasi timp profund autentic” .

“TRAFFIC STRINGS are câte ceva pentru fiecare, fie ca e vorba de moştenirea muzicală a folclorului Romanesc ori muzica lui Bach si Vivaldi sau folosind un cocktail de zgomote si ritmuri in concertele de Jazz sau  Tango , TRAFFIC STRINGS transfera publicului o stare de bine contagioasă”.

“TRAFFIC STRINGS practica o muzica care nu aparţine unei singure perioade sau unei anumite epoci, de aici şi numele grupului de Traffic Strings, care simbolizează salturile continue pe care aceştia le fac în istoria muzicii”. “Compozitii ce apartin genului de muzica clasica dar si  tango , jazz sau chiar rock-ul instrumental  li se par  alegeri la fel de potrivite. Trec prin filtrul instrumentelor lor tot ce îi inspiră şi li se pare valoros”.

“De la concertele lor iesi plin de energie iar viata este intotdeuna mai frumoasa dupa ce iti administrezi o pilula de TRAFFIC STRINGS. Acest grup e ca un drog benefic pentru sufletul auditorilor . Muzica lor acroşează tuturor un voluminos bagaj de bucurie si speranta” .

 

Bilete online la :

My stage  : https://www.mystage.ro/spectacole/traffic-strings-tango-aficionado-521

Eventim  : http://www.eventim.ro/ro/bilete/concert-tango-aficionado-bucuresti-sala-radio-459903/event.html

Bilete.ro :  https://www.bilete.ro/tango-aficionado/tango-aficionado-24-iun-2017/

http://revistamuzicala.radioromaniacultural.ro/wp-content/uploads/2017/05/unnamed-1.jpghttp://revistamuzicala.radioromaniacultural.ro/wp-content/uploads/2017/05/unnamed-1-150x150.jpgRevista MuzicalaConcerte
Sâmbătă 24 Iunie incepând cu ora 19:00 , la sala Radio din Bucuresti , TRAFFIC STRINGS vă invită sa audiați concertul Tango Aficionado Acest  concert va cuprinde un  frumos buchet de tangouri argentiniene autentice  care vor fi cantate intr-o formă instrumentală inovatoare. Este cu sigurantă o surpriză atunci când orchestrația...