De Ziua Copilului, Orchestra Națională Radio propune copiilor, părinților și bunicilor un concert – surpriză la Sala Radio, cu intrare liberă!

          Joi, 1 iunie 2017, de la ora 11.00, sala de concerte va deveni o scenă deschisă, un spațiu al dialogului jucăuș între muzicieni și micii spectatori.

Cristian Oroșanu va fi maestru de ceremonii de la pupitrul dirijoral iar Orchestra Națională Radio va interpreta partituri celebre, legate tematic de magia copilăriei: Uvertura operei Wilhelm Tell de G. Rossini, Selecțiuni din Peer Gynt de E. Grieg, fragmente din Spărgătorul de nuci de P. I. Ceaikovski dar și fragmente din Aladdin de C. Nielsen, selecțiuni din Simfonia nr. 60 în do major – Distratul de J. Haydn, din Simfonia nr. 40 în sol minor de Mozart şi Marşul nupţial din Visul unei nopţi de vară de F. Mendelssohn.

 

Noutatea absolută a concertului dedicat de Orchestra Națională Radio Zilei Internaționale a Copilului este latura sa neconvențională și interactivă: micii spectatori vor putea să urce pe scenă alături de muzicieni, din dorința orchestrei de a oferi copiilor bucuria contactului prietenos și natural cu universul muzicii.

 

Pentru alte informaţii legate de Orchestrele şi Corurile Radio vă rugăm să consultaţi site-ul www.orchestreradio.ro sau www.orchestreradio.com.  

 

http://revistamuzicala.radioromaniacultural.ro/wp-content/uploads/2017/05/unnamed-2.jpghttp://revistamuzicala.radioromaniacultural.ro/wp-content/uploads/2017/05/unnamed-2-150x150.jpgRevista MuzicalaComunicate
            De Ziua Copilului, Orchestra Națională Radio propune copiilor, părinților și bunicilor un concert – surpriză la Sala Radio, cu intrare liberă!           Joi, 1 iunie 2017, de la ora 11.00, sala de concerte va deveni o scenă deschisă, un spațiu al dialogului jucăuș între muzicieni...