Concertul  din cadrul “Zilelor Cetatii” din Fagaras, ce va avea loc  sămbată 19 august, incepând cu orele 20:00, cuprinde un program muzical care se adreseaza publicului de toate vârstele .

Muzicienii propun o evoluție scenică plină de vitalitate, strălucire si exuberanţă , o seară in care vor aduce in lumina multiple interferenţe culturale, provocandu-ne astfel auditorii la o experienta unică.

De altfel, tot programul muzical a fost construit in așa fel incât să reflecte ceea ce in esentă reprezintă TRAFFIC STRINGS: dorinţa permanentă de a inova.

Cu siguranță veți avea o experiență emoțională inedită. În plus, cetatea Făgărașului este o splendoare pe care merită sa o vizitați .

http://revistamuzicala.radioromaniacultural.ro/wp-content/uploads/2017/08/image001-728x1024.jpghttp://revistamuzicala.radioromaniacultural.ro/wp-content/uploads/2017/08/image001-150x150.jpgRevista MuzicalaStiri
Concertul  din cadrul “Zilelor Cetatii” din Fagaras, ce va avea loc  sămbată 19 august, incepând cu orele 20:00, cuprinde un program muzical care se adreseaza publicului de toate vârstele . Muzicienii propun o evoluție scenică plină de vitalitate, strălucire si exuberanţă , o seară in care vor aduce in lumina multiple...