A treia ediţie a FESTIVALULUI EUROCULTURA  va avea loc la BOZAR, Palatul Artelor Frumoase din Bruxelles, în perioada 12-15 octombrie 2017.

“Eu cred că fiecare om sau națiune se pricepe cel mai bine la ceva. Toată lumea ar trebui să afle cât de bine se pricepe România la cultură. De aceea îmi doresc ca acest festival să existe ca și cum ai aprinde o flacără care va crește în fiecare an până când toată lumea va înțelege cine suntem și de ce suntem în stare.” MIRCEA DIACONU – Eurodeputat, Vicepreşedintele Comisiei pentru Cultură şi Educaţie, Parlamentul European.

Pe afişul celei de-a treia ediţii figurează:

  • Expoziţia de pictură Emil Ciocoiu şi sculptură Vladimir Kazan
  • Proiecţii de scurt metraje româneşti
  • Prezentarea albumului de artă “Costumul de teatru, de la schiţă la miracol” al Doinei Levintza
  • Concert de jazz manouche cu Florin Niculescu şi trupa sa
  • Teatru pentru copii  “Muzicanţii din Bremen” – cu trupa Teatrului de Animaţie “Ţăndărică”
  • Spectacolele  Şofer/Pictor cu Maia Morgenstern şi Lucian Iftime  (Teatrul Evreiesc de Stat Bucureşti) şi Visul unei nopţi de vară (Teatrul “George Ciprian” din Buzău).

 

http://revistamuzicala.radioromaniacultural.ro/wp-content/uploads/2017/10/eurocultura-2017.jpghttp://revistamuzicala.radioromaniacultural.ro/wp-content/uploads/2017/10/eurocultura-2017-150x150.jpgRevista MuzicalaStiriBozar,Bruxelles,Eurocultura
A treia ediţie a FESTIVALULUI EUROCULTURA  va avea loc la BOZAR, Palatul Artelor Frumoase din Bruxelles, în perioada 12-15 octombrie 2017. “Eu cred că fiecare om sau națiune se pricepe cel mai bine la ceva. Toată lumea ar trebui să afle cât de bine se pricepe România la cultură. De aceea...