După recitalurile susținute la Zalău si Focşani, pianistul Ştefan Doniga continuă seria evenimentelor dedicate celebrării centenarului Lipatti cu un recital prezentat vineri 20 octombrie în sala de festivități a Şcolii Populare de Arte “Vespasian Lungu” din Brăila.
Începând cu ora 16, artistul va oferi publicului un program cuprinzând pagini semnate de Domenico Scarlatti, Frederic Chopin, Serghei Prokofiev, Remus Georgescu şi Dinu Lipatti.
În aceeaşi serie de evenimente se vor înscrie şi recitalurile programate de Ştefan Doniga la Liceul de Muzică “Victor Karpis” din Giurgiu şi Liceul de Muzică “Dimitrie Cuclin” din Galați,  în cursul săptămânii viitoare.
http://revistamuzicala.radioromaniacultural.ro/wp-content/uploads/2017/10/SD.jpghttp://revistamuzicala.radioromaniacultural.ro/wp-content/uploads/2017/10/SD-150x150.jpgRevista MuzicalaStiriLipatti,Stefan Doniga
După recitalurile susținute la Zalău si Focşani, pianistul Ştefan Doniga continuă seria evenimentelor dedicate celebrării centenarului Lipatti cu un recital prezentat vineri 20 octombrie în sala de festivități a Şcolii Populare de Arte 'Vespasian Lungu' din Brăila. Începând cu ora 16, artistul va oferi publicului un program cuprinzând pagini semnate de Domenico Scarlatti,...