Din nou Emanuel ELENESCU!

În perioada 23-25 noiembrie 2017, numele muzicianului dirijor – compozitor Emanuel ELENESCU (originar din Piatra Neamţ) va fi readus în actualitate prin cea de-a XXVII-a ediţie a Concursului Internaţional de Interpretare Muzicală organizat de Liceul de artă „Victor Brauner”, prin persoana domnului director prof. Mihaiţă ALBU şi a echipei  sale.

Anul acesta este un record de participare, 546 de elevi din Romania şi din şcoli de profil din Republica Moldova s-au înscris în competiţie, vin la Piatra Neamţ cu dorinţa de a evolua, de a-şi cunoaşte colegii, de a afla noutăţi şi, de ce nu, de a concura pentru Trofeul concursului.

Anul acesta ne bucurăm de prezenţa violonistului Gabriel CROITORU in calitate de preşedinte al juriului, alături de nume de rezonanţă ale pedagogiei muzicale româneşti.

Detaliile despre juriu şi  desfăşurarea concursului vor fi prezentate în cadrul deschiderii oficiale ce va avea loc  joi, 23  noiembrie 2017  în sala Theodor Macarie a Liceului de arta „Victor Brauner” Piatra-Neamţ, începând cu orele 18.

Vă aşteptăm!

 

Vasilica STOICIU-FRUNZĂ

Director artistic al concursului

 

http://revistamuzicala.radioromaniacultural.ro/wp-content/uploads/2017/11/Concurs-elenescu-1024x512.pnghttp://revistamuzicala.radioromaniacultural.ro/wp-content/uploads/2017/11/Concurs-elenescu-150x150.pngRevista MuzicalaComunicate
Din nou Emanuel ELENESCU! În perioada 23-25 noiembrie 2017, numele muzicianului dirijor – compozitor Emanuel ELENESCU (originar din Piatra Neamţ) va fi readus în actualitate prin cea de-a XXVII-a ediţie a Concursului Internaţional de Interpretare Muzicală organizat de Liceul de artă „Victor Brauner”, prin persoana domnului director prof. Mihaiţă ALBU şi a...