Horia Mihail_PC Tulcea_2013_Foto_Virgil Oprina_8501

Primul Pian Călător, cel rămas în anul 2011 la Mediaș, va porni astăzi în noua sa călătorie prin țară spre o altă destinație, Roman, orasul natal al lui Sergiu Celibidache, din care lipseste acum un pian de concert.

Pianistul Horia Mihail declara zilele trecute: ”Abia aștept revederea cu primul Pian Călător, practic cel de la care a pornit acest turneu. Dacă până acum am călătorit singur, după recitalul din data de 25 martie de la Mediaș, voi călători din nou alături de echipa mea și de Pianul Călător să ducem muzica clasică acolo unde nu sunt piane de concert.”

După recitalul din această seară de la Mediaș, pianistul Horia Mihail va prelua primul pian împreună cu care va călători, sustinând recitaluri la Deva (26 martie), Tecuci (28 martie)  și  Roman, unde va ajunge pe 29 martie si unde, după seara de gală, pianul, pus la dispozitie de Radio România, va ramâne pentru o altă perioadă de trei ani.

Traseul lui va putea fi urmărit pe www.pianulcalator.ro sau pe frecvențele posturilor publice de radio.

 

Revista MuzicalaStiriHoria Mihail,pianul calator,Primul Pian Călător,Primul Pian Călător pleacă astăzi de la Mediaș
Primul Pian Călător, cel rămas în anul 2011 la Mediaș, va porni astăzi în noua sa călătorie prin țară spre o altă destinație, Roman, orasul natal al lui Sergiu Celibidache, din care lipseste acum un pian de concert. Pianistul Horia Mihail declara zilele trecute: ”Abia aștept revederea cu primul Pian...