Asociaţia Presse Musicale Internationale (PMI) a decernat  pianistei DANA CIOCÂRLIE  Grand Prix Antoine Livio 2017 pentru Integrala opusurilor pentru pian solo de R. Schumann, pe care muziciana noastră a realizat-o anul trecut!

Creată în anul 1986,   Presse Musicale Internationale (PMI) este o asociaţie de critici din întreaga lume, specializaţi în muzica clasică. Eforturile organizaţiei se îndreaptă în descoperirea şi promovarea noilor talente muzicale, a compozitorilor sau interpreţilor. Recunoscută  de marile instituţii naţionale şi internaţionale, PMI face parte din UNESCO şi Consiliul Internaţional al Muzicii.

PMI decernează anual “Prix Antoine Livio”, ca recunoaştere a unei personalităţi a lumii muzicale a cărui activitate a contribuit major în re-evaluarea unei opere, a unui compozitor sau a unei epoci. Sediul PMI este  la Paris.

Iatî câţiva dintre câştigătorii premiilor:

 

 

http://revistamuzicala.radioromaniacultural.ro/wp-content/uploads/2018/01/123.jpghttp://revistamuzicala.radioromaniacultural.ro/wp-content/uploads/2018/01/123-150x150.jpgRevista MuzicalaStiriDana Ciocarlie,Grand Prix Antoine Livio,PMI,Presse Musicale Internationale
Asociaţia Presse Musicale Internationale (PMI) a decernat  pianistei DANA CIOCÂRLIE  Grand Prix Antoine Livio 2017 pentru Integrala opusurilor pentru pian solo de R. Schumann, pe care muziciana noastră a realizat-o anul trecut! Creată în anul 1986,   Presse Musicale Internationale (PMI) este o asociaţie de critici din întreaga lume, specializaţi în muzica clasică. Eforturile organizaţiei...