Teatrul Național de Operetă și Musical ”Ion Dacian” te așteaptă în data de 3 februarie 2018, în Sala Mare a Palatului Național al Copiilor, ora 18.30, la un spectacol de operetă.

„Victoria și-al ei husar”, operetă în trei acte de Paul Abraham, pe un libret de Alfred Grünwald și Fritz Löhner-Beda, este o poveste de dragoste între frumoasa Victoria și căpitanul de husari Koltay.

Tânărul căpitan de husari Stefan Koltay se logodise, cu puțin timp înainte de izbucnirea primului război mondial, cu frumoasa Victoria. Declanșarea ostilităților determină ca nunta să fie amânată. Koltay intră în conflict cu comandantul regimentului său și fuge în Rusia, unde este prins și arestat de poliția țaristă. Reușește să evadeze și ajunge în Japonia.

La Tokyo, Koltay o zărește pe Victoria într-o mașină elegantă. El află cu durere că fosta lui logodnică este acum soția ambasadorului american, John Cunlight. Deși este profund tulburată de revederea cu căpitanul, Victoria își reafirmă dorința de a rămâne credincioasă soțului său. Ambasadorul realizează cu tristețe că soția sa este încă îndrăgostită de Koltay și îi acordă toată libertatea de a hotărî asupra viitorului.

Deznodământul are loc în micul orășel Dorozsma, din Ungaria, la mai bine de un an după încetarea războiului. Te invităm să îl descoperi!

 

http://revistamuzicala.radioromaniacultural.ro/wp-content/uploads/2018/01/unnamed-2.jpghttp://revistamuzicala.radioromaniacultural.ro/wp-content/uploads/2018/01/unnamed-2-150x150.jpgRevista MuzicalaComunicate
Teatrul Național de Operetă și Musical ”Ion Dacian” te așteaptă în data de 3 februarie 2018, în Sala Mare a Palatului Național al Copiilor, ora 18.30, la un spectacol de operetă. „Victoria și-al ei husar”, operetă în trei acte de Paul Abraham, pe un libret de Alfred Grünwald și Fritz...