Invitat în direct la Radio România Cultural în emisiunea “Oaza de muzică” realizată de Sorina Goia, dirijorul german Justus Frantz a caracterizat în superlative colaborarea sa cu Orchestra Naţională Radio din această săptămână:

“Toţi românii trebuie să fie mândri că au o asemenea orchestră bună, care cântă lucrări minunate cu un asemenea solist excelent ca Răzvan Suma.

Nu mi-aş putea închipui nimic mai frumos ca audiţie pentru români. 

Sunt fericit şi nu numai fericit. Sunt plin de mândrie, deoarece această orchestră este excelentă. Dacă Dumnezeu ne îngăduie, cred că vom avea un concert de cea mai înaltă calitate.”

Două capodopere ale muzicii universale vor fi prezentate de Orchestra Naţională Radio în concertul de vineri 16 februarie: faimosul Concert pentru violoncel şi orchestră de Antonin Dvořák cu Răzvan Suma solist şi Suita simfonică “Şeherazada” de Nikolai Rimski- Korsakov.

http://revistamuzicala.radioromaniacultural.ro/wp-content/uploads/2018/02/Justus-Frantz-1.jpghttp://revistamuzicala.radioromaniacultural.ro/wp-content/uploads/2018/02/Justus-Frantz-1-150x150.jpgRevista MuzicalaInterviuriJustus Frantz,Oaza de muzica,orchestra nationala radio,radio romania cultural,razvan suma,sorina goia
Invitat în direct la Radio România Cultural în emisiunea 'Oaza de muzică' realizată de Sorina Goia, dirijorul german Justus Frantz a caracterizat în superlative colaborarea sa cu Orchestra Naţională Radio din această săptămână: 'Toţi românii trebuie să fie mândri că au o asemenea orchestră bună, care cântă lucrări minunate cu...