Happy Cinema București invită fanii operei la proiecția unică a spectacolului Carmen, duminică, 11 martie, de la ora 16:00.

Carmen este lucrarea cea mai cunoscută a compozitorului francez Georges Bizet și una dintre cele mai renumite opere din întreaga lume. Punerea în scenă a avut peste cinci sute de reprezentații doar la Covent Garden și este inspirată de nuvela omonimă a lui Prosper Mérîmée, care a încântat publicul francez cu povești spaniole încărcate de exotism.

 

Această operă tot mai populară capătă o nouă interpretare în producția lui Barrie Kosky, creată inițial pentru opera de la Frankfurt. Barrie Kosky este unul dintre cei mai căutați regizori de operă din lume, al cărui debut la Royal Opera cu “Nasul” de D. Şostakovici  în 2016 a fost întâmpinat cu încântare. Pentru „Carmen” el a inventat o versiune plină de dinamism, departe de cea tradițională și a dat o nouă identitate personajului principal.

 

Cântat în franceză cu subtitrări în limba engleză.

 

Distribuție

Carmen: Anna Goryachova

Don José: Francesco Meli

Escamillo: Kostas Smoriginas

Micaëla: Anett Fritsch

Zuniga: David Soar

 

Durată spectacol: 3 ore și 20 de minute incluzând 1 interval.

 

Biletele costă 39 de lei dacă se achiziționează online de la www.happycinema.ro sau 49 de lei dacă se achiziționează de la Happy Cinema București în Liberty Center.

 

Programul stagiunii:

The Royal Ballet BERNSTEIN CELEBRATION NEW McGREGOR / NEW WHEELDON / THE AGE OF ANXIETY (1 Aprile 2018)

The Royal Opera MACBETH – Verdi (8 Aprile 2018)

The Royal Ballet MACMILLAN: A NATIONAL CELEBRATION MANON – Kenneth MacMillan ( 6 Mai 2018)

The Royal Ballet SWAN LAKE – Liam Scarlett after Petipa and Ivanov (New Production) ( 17 Iunie 2018)

 

 

Happy Cinema  București se află pe Șoseaua Progresului 151-171, Sector 5, București (în incinta Liberty Center, etaj doi).

Mai multe informații puteți găsi la: https://www.happycinema.ro/ sau pe pagina de Facebook!

 

 

 

 

 

http://revistamuzicala.radioromaniacultural.ro/wp-content/uploads/2018/02/carmen.pnghttp://revistamuzicala.radioromaniacultural.ro/wp-content/uploads/2018/02/carmen-150x150.pngRevista MuzicalaStiriCarmen,happy cinema
Happy Cinema București invită fanii operei la proiecția unică a spectacolului Carmen, duminică, 11 martie, de la ora 16:00. https://www.youtube.com/watch?v=CO6-inoi0Eg&feature=youtu.be Carmen este lucrarea cea mai cunoscută a compozitorului francez Georges Bizet și una dintre cele mai renumite opere din întreaga lume. Punerea în scenă a avut peste cinci sute de reprezentații...