Belciug

 

Vineri, 25 aprilie 2014, de la ora 20.30, la Serendipity poposește din nou binecunoscutul chitarist Maxim Belciug, care ne aduce “încântările” sale live în recital.

 

O seară serenă, ilustrare în muzică a versurilor poetului Federico Garcia Lorca:
“Ascultă, fiule, liniştea.
E o linişte ondulată,
o linişte
în care se prăbuşesc văi şi ecouri
şi care-apleacă frunţile

către pământ.”

Maxim Belciug este unul dintre cei mai carismatici muzicieni români de astăzi şi totodată unul dintre puţinii care şi-au asumat un act artistic bazat pe dărnicie şi sinceritate. Discret ca persoană, dar expresiv până la năstruşnicie ca muzician, chitaristul abordează un repertoriu eclectic, adesea într-un stil personal. Trece cu măiestrie de la Bach la muzica latino-americană, de la Scarlatti la cadenţe de flamenco si de la valsuri ruseşti la ritmuri de tarantelă, strunindu-şi chitara să caute mereu muzica pură, vie şi plină de culoare. Astfel, apariţiile sale în concert se bucură întotdeauna de farmecul special al muzicii făcute cu suflet.
***
Participarea la eveniment se face pe bază de rezervare, exclusiv la adresa de email: events@serendipity-tea.ro

Revista MuzicalaStiriMAxim Belciug
  Vineri, 25 aprilie 2014, de la ora 20.30, la Serendipity poposește din nou binecunoscutul chitarist Maxim Belciug, care ne aduce 'încântările' sale live în recital.   O seară serenă, ilustrare în muzică a versurilor poetului Federico Garcia Lorca: 'Ascultă, fiule, liniştea. E o linişte ondulată, o linişte în care se prăbuşesc văi şi ecouri şi care-apleacă...