AFIS Barocul in ipostaze cont. 2014Vă invităm la ultimul concert din festivalul Barocul în ipostaze contemporane programat pentru data de sâmbătă 26 aprilie ora 19, în sala de cult cu orgă de factură barocă din Biserica Adventistă str. Independenței nr. 19, Timișoara. Un program de excepție cu arii din cantate și oratorii de Bach, Händel, Stradella , Vivaldi, Giordani  etc. este un argument suficient de solid în a vă recomanda acest concert. Dacă la aceasta adăugăm și interpreții timișoreni: Asist. drd. Mia Iuga (soprană),  Prof. drd. Mariana Oniță (soprană), Prof. drd.  Daniel Zah (tenor), Prof. drd. Lucian Oniță (bas), Lect. dr. Rodica Ortansa Miclea (vioară I), Lect. dr. Cristina Constantin (vioară II), Maria Meyer (viola), Cristian Toma (violoncel), Lect. Dr. Cristian Miclea (clarinet), Prof. Gabriel Drăgoiu (oboi), Ilie Rășinar, Prof. univ. dr. Felician Roșca (orgă), rezultă o posibilitate unică în a vă delecta cu o splendoare muzicală născută în Baroc și readusă la viață de interpreți muzicali cu mult talent astăzi.

Program concertului conțineJohann Sebastian Bach, Coral Jesu meine Frude, BWV 610 (orgă solo); Johann Sebastian Bach, Coral Jesu meine Frude, (cvartet vocal cu orgă) BWV 227; Antonio Vivaldi, Laudamus Te din Gloria; Johann Sebastian Bach,Qui a respexit din Magnificat BWV 243; Georg Fr. Händel,  I Know That My Reedemer Liveth din oratoriul The Messiah; Georg Fr. Händel, Thou shalt break them din oratoriul The Messiah; Giuseppe Giordani,  Caro mio ben; Antonio Vivaldi, Domine Deus din Gloria; Alessandro Stradella, Pieta Signor; Georg Fr. Händel, The trumpet shall sound din oratoriul The Messiah;Johann Sebastian Bach, Coral Herzlich tut mich verlangen, (cvartet vocal cu orgă) BWV 161; Johann Sebastian Bach, CoralHerzlich tut mich verlangen, BWV 727 (orgă solo).

Vă invităm așadar la un amplu program de muzică Barocă, într-o ambianță frumoasă și de mare vibrație spirituală. Recomand acest concert mai ales acelora care doresc să petreacă o seară de liniște și armonie sufletească, în care muzica poate să aline necazurile și durerile acestei vieți trecătoare și plină de griji și neprevăzut. Un ambient plăcut, o muzică de excepție, un dar artistic și spiritual gratuit, din partea unui grup de muzicieni generoși de la Universitatea de Vest din Timișoara, Colegiul Național de Artă Ion Vidu din Timișoara și Filarmonica Banatul. La încheierea festivalului mulțumim publicului din ce în ce mai numeros ca participare, cu rugămintea de a nu uita să vină să preia invitațiile pentru Timorgelfest 2014, ca dar al prezenței constante la concertele de muzică Barocă.

giaConcerte
Vă invităm la ultimul concert din festivalul Barocul în ipostaze contemporane programat pentru data de sâmbătă 26 aprilie ora 19, în sala de cult cu orgă de factură barocă din Biserica Adventistă str. Independenței nr. 19, Timișoara. Un program de excepție cu arii din cantate și oratorii de Bach, Händel, Stradella ,...