SCUFITA 036

Stela Popoescu este un nume care nu mai are nevoie de nici o prezentare, puţini sunt aceia care ştiu însă că actriţa a semnat şi regia unor spectacole pe scena Operei Comice Pentru Copii! Şi când povestea istorisită este una aşa de cunoscută şi de iubită ca „Scufiţa Roşie”, pe muzica antrenantă a tânărului compozitor RomanVlad şi în interpretarea plină de farmec a micilor vedete ale teatrului, rezultatul nu poate fi decât unul foarte bun.
În zilele de vineri ale lunii noiembrie, 15, 22 şi 29 noiembrie, de la 17.00, Opera Comică Pentru Copii vă invită la musicalul Scufiţa Roşie, un spectacol în regia Stelei Popescu şi scenografia ingenioasă a Vioricăi Petrovici.
În distribuţie le veţi reîntâlni pe micile vedete ale teatrului, alături de mai marii lor colegi: Jennifer Dumitraşcu, Raluca Oprea, Andrei Lazăr, Lucia Racoveanu, Roberta Enişor, Bogdan Şerban şi Iustina Soare, împreună cu baletul Operei Comice Pentru Copii, în coregrafia Sorinei Tiron.

http://revistamuzicala.radioromaniacultural.ro/wp-content/uploads/2013/11/SCUFITA-036-001-1024x379.jpghttp://revistamuzicala.radioromaniacultural.ro/wp-content/uploads/2013/11/SCUFITA-036-001-150x150.jpgRevista MuzicalaSpectacoleopera comica pentru copii,scufita rosie,stela popescu
Stela Popoescu este un nume care nu mai are nevoie de nici o prezentare, puţini sunt aceia care ştiu însă că actriţa a semnat şi regia unor spectacole pe scena Operei Comice Pentru Copii! Şi când povestea istorisită este una aşa de cunoscută şi de iubită ca „Scufiţa Roşie”, pe...