Marius-MatacheArtist, blogger, doctor in chimie si promotor de evenimente muzicale prin intermediul portalului foreverfolk.com, Marius Matache a aniversat pe 15 aprilie cei 10 ani de cand a inceput sa cante in public, printr-un concert in clubul Puzzle din Bucuresti.

Acest concert a fost ultimul in Capitala pana in toamna acestui an, iar pe scena, alaturi de Marius Matache, au fost  Radu Tudoroiu (percutii) si Cristi Mihai (nai).

Colegul nostru, Ştefan Naftanailă, a vorbit cu Marius Matache despre concertul aniversar dar şi despre întreaga sa activitate. Iată ce a declarat artistul:

https://www.youtube.com/watch?v=q1F6U6k0Fag

http://revistamuzicala.radioromaniacultural.ro/wp-content/uploads/2014/04/Marius-Matache1.jpghttp://revistamuzicala.radioromaniacultural.ro/wp-content/uploads/2014/04/Marius-Matache1-150x150.jpgRevista MuzicalaInterviurimarius matache
Artist, blogger, doctor in chimie si promotor de evenimente muzicale prin intermediul portalului foreverfolk.com, Marius Matache a aniversat pe 15 aprilie cei 10 ani de cand a inceput sa cante in public, printr-un concert in clubul Puzzle din Bucuresti. Acest concert a fost ultimul in Capitala pana in toamna acestui...