festival-de-carte-si-muzica-in-piata-sfatului-18487323_medium“fEstivalul de cArte şi Muzică”, aflat la a treia ediţe, va începe joi, 17 iulie, în Piaţa Sfatului din Braşov.

Peste 30 de edituri şi case de discuri şi-au anunţat prezenţa la festivalul estival de la Braşov. Acesta propune un concept de vacanţă în care lectura este însoţită de concerte live de muzică folk, populară sau blues&jazz.

Pe scena din Piaţa Sfatului din Braşov vor fi prezenţi Alexandra Fits şi Guido van de Meent, din Olanda, Daggu Project, din Germania, Silvan Stîncel, Marius Batu, Cvintetul Anatoly, Hypnotique Violin Electric Band. Ca un element inedit anul acesta, organizatorii festivalului – Asociaţia Culturala “Libris Braşov” – au invitat zece tineri artişti, participanţi în Tabara de Chitară “Acustic Live Music Camp 2014”, să cânte pe scena evenimentul din Piaţa Sfatului.

Deschiderea oficiala a “fEstivalului de cArte şi Muzică” va avea loc joi, de la ora 12:00, cu două lansări de carte.

http://revistamuzicala.radioromaniacultural.ro/wp-content/uploads/2014/07/festival-de-carte-si-muzica-in-piata-sfatului-18487323_medium1.jpghttp://revistamuzicala.radioromaniacultural.ro/wp-content/uploads/2014/07/festival-de-carte-si-muzica-in-piata-sfatului-18487323_medium1-150x138.jpgRevista MuzicalaFestivaluricarte,festival,muzica
'fEstivalul de cArte şi Muzică', aflat la a treia ediţe, va începe joi, 17 iulie, în Piaţa Sfatului din Braşov. Peste 30 de edituri şi case de discuri şi-au anunţat prezenţa la festivalul estival de la Braşov. Acesta propune un concept de vacanţă în care lectura este însoţită de concerte...