DSC_6422Sute de bucureșteni au participat duminică, 10 august, la primul concert din cadrul festivalului „Jazz`n Foișor”. Spectacolul a avut loc în parcul Herăstrău, iar artiștii care au încântat publicul cu muzică jazz au fost Aylin & The Lucky Charms.

Aylin & The Lucky Charms au întreținut atmosfera în parcul Herăstrău preț de mai bine de o oră, cu mai multe romanțe din repertoriul unor celebri artiști români, transpuse în ritmuri de jazz. Totodată, ei au interpretat și câteva piese de pe albumul „Cloud”, printre care și „Chemistry”, melodia cu care au reuşit performanţa de a ajunge în finala Unsigned Only Music Competition, un concurs internațional dedicat artiștilor independenți.

Concertul din parcul Herăstrău a fost primul din seria de trei evenimente pe care Aylin & The Lucky Charms le vor susține în această lună. Următoarele două concerte din cadrul festivalului „Jazz`n Foișor” vor avea loc pe data de 17 august în parcul Cișmigiu și pe 24 iunie în parcul Kiseleff.

DSC_6490

„Jazz’n Foișor” le propune bucureștenilor o alternativă de petrecere a timpului liber. Totodată, festivalul dorește să le ofere tinerilor posibilitatea de a asculta muzică de calitate într-un cadru verde și relaxant. Intrarea este liberă.

http://revistamuzicala.radioromaniacultural.ro/wp-content/uploads/2014/08/Afis-Jazzn-Foisor1.jpeghttp://revistamuzicala.radioromaniacultural.ro/wp-content/uploads/2014/08/Afis-Jazzn-Foisor1-150x150.jpegRevista MuzicalaStiri
Sute de bucureșteni au participat duminică, 10 august, la primul concert din cadrul festivalului „Jazz`n Foișor”. Spectacolul a avut loc în parcul Herăstrău, iar artiștii care au încântat publicul cu muzică jazz au fost Aylin & The Lucky Charms. Aylin & The Lucky Charms au întreținut atmosfera în parcul Herăstrău...