bogdan mihai

Tenorul Bogdan Mihai, cu o bogată activitate internaţională, este invitatul Luminiţei Arvunescu la o ediţie specială a „Serii de operă” transmisă în direct în FM (97.6 şi 104.8), dar şi live audio-video pe site-ul www.romania-muzical.ro, marţi, 3 decembrie, între orele 19.30-21.00.

Înregistrarea audio, dar şi audio-video realizată în timpul acestei emisiuni va fi ulterior postată pe site-ul www.romania-muzical.ro, dar şi pe contul youtube al unicului post de radio românesc dedicat muzicii clasice.

Tenorul Bogdan Mihai este în prezent unul dintre cei mai interesanţi şi bine cotaţi tineri cântăreţi români care activează în diaspora. În stagiunile trecute a colaborat cu operele din Amsterdam, Stuttgart, Strasbourg; în actuala stagiune are spectacole şi concerte programate la Filarmonica din Berlin, sub bagheta lui Simon Rattle, la Festivalul Baden Baden şi la Opera de stat din Stuttgart.

Bogdan Mihai a studiat în Italia sub îndrumarea celebrei soprane Mirella Freni; în 2008 a debutat la Opera Naţională Bucureşti în rolul Contelui de Almaviva din opera „Bărbierul din Sevilla” de Rossini. Presa internaţională l-a numit deja „noul rege al coloraturii”.

http://revistamuzicala.radioromaniacultural.ro/wp-content/uploads/2013/12/bogdan-mihai1.jpghttp://revistamuzicala.radioromaniacultural.ro/wp-content/uploads/2013/12/bogdan-mihai1-150x115.jpgRevista MuzicalaEmisiunibogdan mihai,luminita arvunescu,seara de opera
Tenorul Bogdan Mihai, cu o bogată activitate internaţională, este invitatul Luminiţei Arvunescu la o ediţie specială a „Serii de operă” transmisă în direct în FM (97.6 şi 104.8), dar şi live audio-video pe site-ul www.romania-muzical.ro, marţi, 3 decembrie, între orele 19.30-21.00. Înregistrarea audio, dar şi audio-video realizată în timpul acestei...