the-speakers-lullaby-videoclip

Românii de la The Speakers vor deschide concertul Morcheeba la București. Pe 11 decembrie, Morcheeba vine la Arenele Romane în cadrul turneului european de promovare a celui mai recent album al trupei, “Head Up High”. Concertul va avea loc în cort încălzit, și este organizat de Events.

The Speakers este un proiect fresh, original, cu  vibe-uri puternice de retro-rock direct din inima Londrei.  Primul single al formației se numește “6 ‘o clock” si este compus de băieții de la Bass Production (Sebastian Crayn și Andre Rizo) în colaborare cu Tom Wilson, extras de pe albumul de debut intitulat “Brake the borders“. Trupa The Speakers a luat naștere la inceputul lui 2011 si îi are în componență pe Vicențiu (voce), Sorin (synth), Andreea (bass), Angus și Zeca (chitară) și Andrei (tobe). Primul disc The Speakers conține 8 piese, aflate la granița dintre indie și rock alternativ, cu influente electronice retro din anii  ’70-’80. In prezent, trupa se află în plină campanie de promovare a celui de-al doilea single de pe album, piesa “Lullaby”, care se bucură de un videoclip retro, dinamic.

Miercuri, pe 11 decembrie, accesul în Arenele Romane va fi permis începând cu ora 19.00, iar The Speakers își vor începe showul de la ora 20.30.

http://revistamuzicala.radioromaniacultural.ro/wp-content/uploads/2013/12/The-Speakers--1024x378.jpghttp://revistamuzicala.radioromaniacultural.ro/wp-content/uploads/2013/12/The-Speakers--150x150.jpgRevista MuzicalaConcertearenele romane,concert deschidere,morcheeba,the speakers
Românii de la The Speakers vor deschide concertul Morcheeba la București. Pe 11 decembrie, Morcheeba vine la Arenele Romane în cadrul turneului european de promovare a celui mai recent album al trupei, “Head Up High”. Concertul va avea loc în cort încălzit, și este organizat de Events. The Speakers...