stefan-banica-copertacd

Ştefan Bănică, unul dintre cei mai prolifici artişti români, cu o carieră impresionantă de peste 25 de ani în muzică, teatru, film şi televiziune, oferă fanilor săi un cadou în prag de sărbători: colindul “O, brad frumos”, lansat astăzi, 4 decembrie 2013, împreuna cu MediaPro Music.

Cântecele de Crăciun înseamnă pentru mine emoţie şi legătura cu ce e mai curat în suflet. Colindul ‘O, brad frumos’ poate fi găsit pe albumul meu, ‘Un Crăciun cu Ştefan Bănică’. A fost înregistrat live din concertele de Crăciun şi sper să vă transmită o parte din magia sărbătorilor de iarnă, care se apropie. Vă doresc să fiţi sănătoşi şi să petreceţi Crăciunul alături de cei dragi, cu bucurie şi muzică în suflet!”, a spus Ştefan Bănică.

Artistul a incheiat de curând turneul naţional “Alerg printre stele”, care a cuprins 11 oraşe din România, cu săli arhipline, iar la mijlocul lunii noiembrie a lansat al 15–lea album de autor din carieră, “Love Songs” – Live Acoustic, unde a adunat cele mai frumoase cântece de dragoste lansate de-a lungul anilor, în varianta acustică.

Mai mult decat atât – peste câteva zile va da startul tradiţionalelor sale concerte de Crăciun de la Sala Palatului, pentru al doisprezecelea an consecutiv – pe 13, 14 şi 15 decembrie, de la ora 19:30.

Pentru concertele de Crăciun “Alerg printre stele”, de pe 13, 14 şi 15 decembrie, Ştefan Bănică pregăteşte momente muzicale extraordinare, cu invitaţi surpriză, artişti cu care nu a mai colaborat pana acum, nume la care publicul nu se aşteaptă.

De asemenea, în cadrul show-urilor de Crăciun va putea fi descoperită o nouă abordare, modernă şi foarte spectaculoasă, în ceea ce priveşte partea de scenografie şi proiecţie video. O desfăşurare impresionantă de forţe, muzicieni şi invitaţi speciali de excepţie, decoruri impresionante, lumini, grafică, dansatori, vor completa tabloul celui mai aşteptat eveniment muzical al lunii decembrie, una dintre cele mai complexe producţii de gen din România.

Puteţi asculta aici noul colind Ştefan Bănică – “O, brad frumos”:

http://www.youtube.com/watch?v=RZzntDsxRiU

http://revistamuzicala.radioromaniacultural.ro/wp-content/uploads/2013/12/stefan-banica-copertacd1.jpghttp://revistamuzicala.radioromaniacultural.ro/wp-content/uploads/2013/12/stefan-banica-copertacd1-150x150.jpgRevista MuzicalaStiriconcert de craciun,o brad frumos,stefan banica
Ştefan Bănică, unul dintre cei mai prolifici artişti români, cu o carieră impresionantă de peste 25 de ani în muzică, teatru, film şi televiziune, oferă fanilor săi un cadou în prag de sărbători: colindul “O, brad frumos”, lansat astăzi, 4 decembrie 2013, împreuna cu MediaPro Music. “Cântecele de Crăciun înseamnă...